Adauga cazare

TERMENI ȘI CONDIȚII

cazare-info.ro

Totul despre cum funcționează cazare-info.ro și ce trebuie să ai în vedere atunci când îl folosești.
Dacă nu găsești ceea ce căutai, te rugăm să ne contactezi, folosind formularul de Concat.

Te rugăm să citești cu atenție acești termeni și condiții de utilizare înainte de a accesa, utiliza sau obține orice material, informație, produs sau serviciu.
Prin accesarea website-ului cazare-info.ro, (numite și „Website”) ești de acord cu acești termeni și condiții („Termeni”) și cu Politica de Confidențialitate. Dacă nu accepți acești Termeni, te rugăm să nu utilizezi Website-ul. În textul acestor Termeni, „noi”, „ne”, „ni”, „nouă”, „nostru” sau „cazare-info.ro” se referă la cazare-info.ro , iar „tu”, „te”, ți” sau „ție” se referă la tine, ca utilizator al Website-ului.

Putem modifica acești Termeni oricând, sub orice motiv, prin publicarea unei noi versiuni pe Website-ul;
drepturile și obligațiile valabile înainte de publicarea modificărilor nu vor fi afectate.

Ulterior publicării Termenilor modificați, folosirea Website-ului de către tine se va supune reglementării corespunzătoare noilor Termeni.

Te rugăm să consulți periodic acești Termeni pentru a fi la curent cu posibilele schimbări.

Dacă te opui oricărei dispoziții a acestor Termeni, oricărei modificări posterioare sau dacă Website-ul te nemulțumește în vreun fel, singura măsură este să încetezi imediat folosirea lui.

1. Noi nu vindem Produse de călătorii

Website-ul este un motor de căutare pentru călătorii: cazare-info.ro nu furnizează, nu deține și nu controlează niciunul dintre serviciile de călătorie sau produsele pe care tu le poți accesa prin Website, precum cazări sau pachete de vacanță („Produse de călătorii”).

Produsele de călătorii sunt deținute, controlate și puse la dispoziție de către terți („Furnizori de călătorii”), fie direct (unitățile de cazare), fie ca agenți (agențiile online de turism).

Furnizorii de călătorii sunt responsabili pentru Produsele de călătorie. Termenii și politicile de confidențialitate ale Furnizorilor de călătorii se aplică rezervărilor tale; tu trebuie să înțelegi și să accepți termenii respectivi.

Interacțiunea ta cu orice Furnizor de călătorii accesat prin intermediul Website este făcută pe propria răspundere, iar cazare-info.ro nu are nicio responsabilitate în cazul în care ceva nu merge bine cu privire la rezervare sau în timpul călătoriei tale.

Afișarea pe Website a unui Produs de călătorii sau a unui Furnizor de călătorii nu implică, nu sugerează și nu reprezintă în niciun fel o recomandare făcută de cazare-info.ro acelui Produs sau Furnizor de călătorii, nicio sponsorizare sau aprobare a respectivului Furnizor de călătorii și nicio afiliere de vreun fel între cazare-info.ro și Furnizorul de călătorii.

cazare-info.ro găzduiește conținut, inclusiv prețuri disponibile prin sau obținute de la Furnizorii de călătorii.

cazare-info.ro nu este în niciun fel responsabil de acuratețea, actualitatea sau deplinătatea conținutului respectiv.

Din moment ce cazare-info.ro nu are control asupra Produselor de călătorii și nu verifică acel conținut încărcat de Furnizorii de călătorii, nu este posibil pentru noi să garantăm prețurile afișate pe Website-ul.

Prețurile se schimbă constant și se pot aplica taxe adiționale (de ex., taxele aferente metodei de plată, taxele locale sau comisioanele). Așadar, tu trebuie să verifici întotdeauna dacă prețul solicitat pentru o rezervare este cel la care te așteptai.

2. Rezervarea prin cazare-info.ro

Dacă rezervi un Produs de călătorii prin Website, rezervarea respectivă este făcută cu Furnizorul de călătorii menționat pe pagina de rezervare, iar Website-ul acționează doar ca o interfață cu utilizatorul.

Prin urmare, cazare-info.ro nu are nicio responsabilitate pentru rezervare sau pentru Produsul de călătorii pentru că Website-ul nu s-a implicat în niciun fel în crearea descrierii Produsului de călătorii, în definirea prețului, a oricărei taxe sau în furnizarea Produsului de călătorii pe care l-ai rezervat.

Dacă ai o problemă sau un conflict în legătură cu rezervarea și/sau cu Produsul de călătorii, ești de acord să te adresezi și să o/îl rezolvi cu Furnizorul de călătorii, și nu cu noi.

3. Proprietatea intelectuală

Noi, împreună cu afiliații noștri corporativi, cu Furnizorii de călătorii și cu alți licențiați, deținem tot textul, imaginile, software-ul, mărcile, mărcile de serviciu și alte materiale conținute pe Website.

Nu vei copia sau transmite niciunul dintre aceste materiale în alt scop decât cel personal, non-comercial.

Toate drepturile de autor, mărcile sau alte drepturi de proprietate prezentate pe Website-ul trebuie să apară pe toate copiile pe care le imprimi.
Alte produse, servicii sau desemnări de companie care nu sunt semnate cazare-info.ro, aparțin terților și pot fi menționate pe Website doar în scopul identificării.
Pentru informații complete privind asemenea desemnări și starea lor de înregistrare, contactează respectiva terță parte.
Folosirea și accesul Website-ului de către tine nu îți acordă nicio licență sau drept de folosire a niciuneia dintre mărcile incluse în Website.

4. Folosirea Website-ului

Folosește, înregistrează-te pe Website sau folosește funcționalitatea Călătorii doar dacă ai vârsta legală necesară și dacă poți încheia contracte obligatorii.
Dacă devii utilizator înregistrat sau dacă faci o rezervare prin intermediului unui cont de Călătorii, ești responsabil pentru păstrarea secretă a parolelor, autentificarea și informațiile contului.

Vei fi responsabil pentru utilizare a Website-ului de către tine, de către oricine îți folosește parola și informațiile de autentificare (cu sau fără acordul tău) și de către orice persoană căreia îi oferi acces.

Toate informațiile pe care ni le furnizezi trebuie să fie precise și actualizate.
Dacă oricare dintre informațiile tale se schimbă, trebuie să reactualizezi imediat. Dacă ai motive care să indice insecuritatea contului tău (de exemplu, pierdere, furt, dezvăluire, folosire neautorizată a informațiilor tale, a computerului sau a dispozitivului utilizat pentru a accesa Website-ul), trebuie să îți schimbi imediat informațiile personale afectate.

Vei folosi Website-ul numai pentru a căuta oferte legale de călătorii și nu vei folosi Website-ul pentru a face rezervări false, frauduloase, speculative sau orice rezervare în așteptarea cererii.
Folosind Website-ul ești de acord să respecți legile aplicabile în România.

În plus, ești de acord să nu înfăptuiești niciuna dintre următoarele fără permisiunea anterioară, scrisă, din partea cazare-info.ro:
accesarea site-ului printr-un proces manual sau automat pentru includerea paginilor cazare-info.ro într-un index de căutare sau pentru alt scop decât uzul personal.
Folosirea oricărui sistem sau software automat de extragere a datelor din Website-ul („screen scraping”), în scopuri comerciale sau necomerciale este interzis;
încălcarea restricțiilor în orice punct de excludere a roboților din Website, ocolirea sau eludarea altor măsuri adoptate pentru a preveni sau limita accesul la acesta;
folosirea oricărui dispozitiv, software sau rutină care interferează sau încearcă să interfereze cu modul de operare normal al Website-ului sau care întreprinde acțiuni ce impun o încărcare nerezonabilă în computerul sau echipamentul de rețea;
reproducerea, duplicarea, copierea, vinderea, comercializarea, revinderea sau exploatarea Website-ului;
folosirea oricărei funcționalități a Website-ului pentru orice scop ilegal, dăunător sau în orice fel considerat de către noi, neplăcut sau nepotrivit;
publicarea sau distribuirea pe Website a oricărui material care violează drepturile unui terț sau a legii aplicabile;
folosirea Website-ului pentru a colecta sau păstra date personale despre alte persoane; folosirea Website-ului în orice scop comercial, în afara cazului în care ai permisiunea noastră scrisă;

Putem suspenda, termina sau restricționa accesul tău la orice componentă a Website-ului oricând, la libera noastră alegere, fără răspundere și fără un anunț în prealabil, în cazul utilizării necorespunzătoare a acestuia.

5. Călătorii

Atunci când folosești funcționalitatea Călătorii, ești singurul responsabil pentru informațiile de călătorie (numite colectiv „Informațiile din Călătorii”) sau orice alt conținut pe care îl încarci, transmiți sau partajezi cu noi sau cu alții.
Reprezinți și garantezi că nu transmiți și nu partajezi Informații din Călătorii pe care nu ai permisiunea să le partajezi.
Este responsabilitatea ta să creezi copii de backup și să înlocuiești Informațiile din Călătorii pe care ni le furnizezi.

Atunci când ne furnizezi Informații din Călătorii sau când faci o rezervare prin cazare-info.ro, ne oferi dreptul de a crea copii pe care le considerăm necesare în scopul de depozitării și asimilării de Informațiilor din Călătorii.

6. Excluderi

Website-ul, întregul conținut și serviciile furnizate de Website, împreună cu toate itinerarele pe care le obții prin intermediul funcționalității Călătorii sunt oferite „așa cum sunt” și „în funcție de disponibilitate”.
Conținutul este, în mare parte, generat în mod automat, însă pot interveni erori.
În general avem multe rezultate de căutare și nu afișăm toți furnizorii și toate oferte disponibile.
Prin urmare, nu afișăm întotdeauna cel mai mic preț disponibil.
cazare-info.ro se absolvă în mod explicit de orice responsabilitate și exprimă faptul că nu oferă nicio garanție, explicită sau implicită, incluzând, dar nelimitându-se la garanții de vandabilitate, adecvare la un anumit scop, titlu, securitate și acuratețe, precum și garanții survenite ca utilizare a comerțului, a cursului de tranzacție sau a celui de performanță.

7. Limitare de responsabilitate

Noi (împreună cu responsabilii, directorii, angajații, reprezentanții, asociații, afiliații și furnizorii noștri), în acord cu legea, nu vom fi responsabili de
a) nicio pierdere, daună sau viruși care pot afecta sistemul tău de computer sau altă proprietate, ca rezultat al accesării Website-ului , al descărcării unui conținut de pe Website-ul sau ca urmare a folosirii funcționalității Călătorii,
b) nicio leziune, pierdere, reclamație, cauză de forță majoră, accident, întârziere sau orice altă daună directă, specială, exemplară, represivă, indirectă, fortuită sau daună secundară de orice fel (incluzând, dar fără a se limita, la pierderea profitului sau economiilor) care derivă dintr-un contract, neglijență, responsabilitate obiectivă sau, din contră, care apare ca urmare sau este în vreun fel legată de folosirea Website-ului, a funcționalității de călătorii sau a conținutului;
c) orice eroare, defecțiune sau întârziere (incluzând, dar fără a se limita la folosirea sau la imposibilitatea de a folosi unul dintre componentele Website-ului, pentru rezervări);
d) executarea sau inactivitatea, noastră sau a oricărui Furnizor de Călătorii, incluzând cazurile în care ne-a fost transmis că daunele respective vor avea loc.

8. Ești de acord să ne protejezi

Conform stipulărilor acestor Termeni, ne vei despăgubi și scuti de responsabilitate, atât pe noi, cât și pe responsabilii, directorii, angajații și agenții noștri, de orice plângere, responsabilitate, cheltuială, pierdere sau daună, incluzând, dar fără a se limita la cheltuieli legale și de contabilitate care ar putea deriva sau care sunt corelate în vreun fel cu nerespectarea de către tine a acestor Termeni, cu încălcarea oricărei legi aplicabile și cu folosirea sau accesul tău la Website, la serviciu Călătorii sau la Proprietatea Intelectuală.

9. Link-uri

Website-ul poate conține link-uri către alte website-uri pe care nu le operăm sau controlăm și pentru care nu suntem responsabili. Furnizăm aceste linkuri pentru referință și utilitate, nu sprijinim conținutul Altor Website-uri și nu acceptăm nicio responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierdere sau daună care poate surveni în urma folosirii acestora. Va trebui să consulți termenii de folosire, politicile de confidențialitate și regulile aplicabile altor website-uri înainte de a le folosi. Aprobi faptul că nu vei crea un link în Website-ul dintr-un alt website, incluzând un website controlat de tine.

10. Cerințe generale

Putem modifica oricând site-ul și acești Termeni, fără a te anunța.
Ești responsabil de a rămâne la curent cu actualizările acestor Termeni.
Folosirea Website-ului reprezintă acceptul oricăror schimbări a acestor Termeni și orice schimbare ulterioară va înlocui toate versiunile anterioare ale acestor Termeni.
În afara cazului în care nu se specifică altfel, toate schimbările acestor Termeni se aplică tuturor utilizatorilor, incluzându-i pe aceia înscriși înainte de data la care schimbările intră în vigoare.
În același mod, ne rezervăm dreptul de a termina oricând acordul dispus în acești Termeni, fără a te anunța în scris (incluzând e-mailul) și/sau, dacă ești înregistrat ca utilizator, de a-ți anula contul și accesul la acesta.

Drepturile și obligațiile tale nu vor putea fi atribuite, delegate sau transferate sub acești termeni. Noi ne putem ceda drepturile și obligațiile definite în acești termeni, fără ca acest lucru să fie considerat o încălcare a acestor Termeni și fără să te anunțăm, cu condiția ca drepturile tale, înscrise în acești Termeni, să nu fie prejudiciate.

Dacă o instanță de judecată consideră că vreunul dintre acești termeni este nevalid sau neaplicabil, acel termen va rămâne valabil în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, în vreme ce restul Termenilor vor rămâne valabili și aplicabili. Acești Termeni, împreună cu toate acordurile relaționate cu aceștia, reprezintă acordul complet între noi (în relație cu uzul Website-ului de către tine), incluzând serviciul de furnizare a călătoriilor, și înlocuiește orice acord sau înțelegere anterioară (fie ea orală sau scrisă), privind folosirea Website-ului de către tine.

Pentru ne-consumatori (persoane care folosesc și vizitează Website-ul în scopuri comerciale), acești termeni se vor aplica și interpreta conform legislației din România, indiferent de posibilele diferențe cu alte legislații naționale. Dacă întreprinzi acțiuni în justiție, relaționate cu folosirea Website-ului, incluzând serviciile de călătorie, acești Termeni sau servicii, ești de acord să apelezi la instanțele de judecată din Bucuresti, România.

11. Drepturi de autor și proprietate intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuală asupra întregului conţinut al site-ului, incluzând fără limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animaţiile, elementele video, sunet etc., formulare ataşate şi alte elemente similare (Conţinutul), aparţin în exclusivitate cazare-info.ro.