Adauga cazare

Detalii cazare Apartament FeelMount

Apartament FeelMount oferă cazare în Bușteni, la 100 de metri de telecabină și la 5 minute de mers cu mașina de pârtia de schi Kalinderu. Centrul stațiunii se află la 700 de metri. Se oferă acces gratuit la conexiunea WiFi.
Apartamentul oferă vedere la munți și la pădure și pune la dispoziție un TV cu ecran plat în fiecare cameră și o bucătărie complet utilată, cu zonă de luat masa, cuptor, frigider, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine și aparat de făcut cafea. În acest apartament se asigură prosoape și lenjerie de pat, iar baia este dotată cu o cadă.

Cele mai apropiate restaurante și magazine alimentare se află la 2 minute de mers pe jos, iar la 700 de metri este o stație de autobuz.

La proprietate există o parcare publică gratuită, iar gara din Bușteni este situată la 1,1 km. Oaspeții pot ajunge pe jos la intrarea în Parcul Național Bucegi în 3 minute.

Castelul Cantacuzino este situat la mai puțin de 1,3 km, iar la Castelul Peleș se poate ajunge cu mașina în 15 minute.

Facilitati

  • Acces la bucatarie
  • Animale de companie
  • Aparat de cafea/ceai
  • Baie cu cada
  • Facilitati pers. mobilitate redusa
  • TV în living
  • WiFi gratuit inclus

Taguri

Camere

450.0 Ron/ pers

Camera tripla

Nr max: 1 pers
Nr max: 1 copii

Apartamentul dispune de două camere generoase, un living-room și un dormitor, Apartamentul oferă vedere la munți și la pădure și pune la dispoziție un TV cu ecran plat în fiecare cameră și o bucătărie complet utilată, cu zonă de luat masa, cuptor, frigider, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine și aparat de făcut cafea. În acest apartament se asigură prosoape și lenjerie de pat, iar baia este dotată cu o cadă.

Facilitati camera

Evaluarile oaspetilor - 0

Adaugati o evaluare

Curatenie
Confort
Personal
Facilitati
Scor